مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده » اخذ ویزای کار در بلاروس

اخذ ویزای کار در بلاروس



اخذ ویزای کار در بلاروس

متقاضیان می توانند در سال 2019 از طریق اخذ ویزای کار در بلاروس اقامت این کشور را دریافت نمایند.

برای مهاجرت به کشور بلاروس و اخذ اقامت دائم و شهروندی در این کشور روش های بسیاری در نظر گرفته شده است.

اگر شما می خواهید به کشور بلاروس مهاجرت کنید و روش شما برای دریافت اقامت از این کشور؛

ویزای کاری می باشد می توانید با مطالعه این مقاله آگاهی های لازم را به دست آورید.

 

ویزای کار

منظور از ویزای کار این است که کارفرما بنا به نیاز نیرو در شرکت خود برای فردی که در خارج از کشور به دنبال کار در کشوری دیگر است دعوت نامه کاری ارسال کند.

که ارسال این دعوت نامه برای افراد خارجی شرایطی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

ولی در برخی از مواقع استثنائاتی وجود دارد ممکن است کارفرما فردی ایرانی باشد و بخواهد ایرانیان را استخدام کند.

یا کارفرمایی بخواهد خانواده خودش را در شرکت استخدام کند.

در این صورت کارفرما شرایط برای استخدام را بسیار سخت در نظر می گرد.

برای مثال: برای استخدام آشپز برای شرکت حتما به نیروی کاری احتیاج دارد که بتواند غذاهای ایرانی طبخ کند.

و مشخص است که تقاضا برای استخدام با چنین شرایطی در کشور بلاروس و یا حتی اتحادیه اروپا بسیار کم می باشد.

در این صورت ممکن است متقاضیان اخذ ویزای کار در بلاروس به راحتی دعوت نامه دریافت کنند.

 

اخذ ویزای کار در بلاروس

چیزی که در سال های اخیر ذر کشور بلاروس اتفاق افتاده مهاجرت تعداد بیشماری از افراد می باشد.

و به همین دلیل تولیدات و کسب و کار رشد سریع داشته است.

و درصد بیکاری افراد در این کشور کاهش چشمگیری داشته است.

طبق قوانین کار در بلاروس زمان کاری برای اکثر افراد یکسان می باشد. و تمامی افراد قرار داد کاری دارند.

برای اخذ ویزای کار در بلاروس باید از طرف کار فرما برای فرد دعوت نامه ارسال شود.

در کشور بلاروس شرایطی برای ارسال دعوت نامه کاری به افراد در خارج از کشور وجود دارد:

کارفرما ابتدا باید این شغل را در کشور بلاروس آگهی کند اگر فردی برای کار انتخاب نشد؛

کارفرما باید برای سه ماه دیگر کار را در اتحادیه اروپا آگهی کند.

اگر همچنان نیرویی برای کار مورد نظر استخدام نشد. کار فرما می تواند برای افراد جویای کار خارجی دعوا نامه ارسال کند.

 

مدارک مورد نیاز

متقاضیان اخذ ویزای کار در بلاروس باید برای دریافت ویزای کار مدارکی را ارائه دهند.

این مدارک شامل موارد زیر می باشد:

  • ارائه اصل و کپی پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه و ارائه ترجمه آن؛
  • ارائه دو قطعه عکس با زمینه سفید با ابعاد 6*4؛
  • ارائه دعوت نامه کاری که از جانب کارفرما برای فرد ارسال شد؛
  • فرد باید مدرکی مبنی بر تمکن مالی ارائه دهد.

برای مطالعه بیشتر درباره این موضوع می توانید به مقاله ( مدارک لازم ویزای کار بلاروس در سال 2019 ) رجوع کنید.

 

انواع ویزا ورودی

در کشور بلاروس برای اعطا ویزا ورودی، نوع های مختلفی در نظر گرفته شده:

  • ویزا ترانزیت- اعتبار این ویزا دو روزه می باشد؛
  • ویزا کوتاه مدت- اعتبار این ویزا نود روزه می باشد.
  • ویزا بلند مدت- اعتبار این ویزا یکساله می باشد.. و برای نود روز اقامت در نظر گرفته شد است.

ویزا های ورودی ممکن است به شکل های زیر صادر شود:

  • تک ورودی؛
  • دو ورودی؛
  • چند ورودی.

 

اقامت از طریق کسب ویزای کار در بلاروس به چه صورت می باشد؟

در سال های اخیر افراد زیادی برای زندگی بهتر و راحت تر تصمیم به مهاجرت، به کشور هایی با شرایط؛

بهتر نسبت به کشور خود می گیرند.

رشد سریع کسب و کار و پیشرفت در تولیدات موجب شده که افراد زیادی به این کشور مهاجرت کنند.

در این کشور سطح بیکاری بسیار پایین می باشد. و این کشور کارگران ماهر خارجی را برای کار می پذیرد.

در سال 2014 مهاجرت افراد برای کار از چند کشور افزایش یافت. که می توان به:

  • کشور اوکراین؛
  • کشور لیتوانی؛
  • کشور ازبکستان؛
  • کشور چین؛
  • کشور گرجستان؛
  • کشور روسیه؛
  • کشور مولداوی؛
  • و کشور قزاقستان اشاره کرد.

و این در حالی بود که مهاجرت کارگران از کشور لتونی و ترکیه کاهش یافت.

افرادی که تابعیت بلاروس ندارند و جزء اتباع خارجی هستند اگر به صورت مداوم در کشور بلاروس زندگی کنند.

اجازه دارند مشغول به کار شوند. و حقوق آن ها با حقوق شهروندان بلاروس در زمینه کاری یکسان می باشد.

طبق ماده 11 قانون بلاروس، افراد خارجی که تونسته اند اقامت دائم کشور بلاروس را کسب کنند؛

می توانند در این کشور مشغول به کار شوند.

 

اخذ اقامت دائم

با اخذ ویزای کار در بلاروس افراد می توانند پس از مدتی اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

افرادی که در زمینه های شغلی زیر فعالیت دارند می توانند اقامت دائم کشور بلاروس را دریافت کنند:

  • روحانیونی که در مراکز دینی و سازمان های رسمی مذهبی مشغول به کار هستند.
  • کار در کنسولگری و دفتر های دیپلماتیک و نمایندگان سازمان های بین المللی در کشور بلاروس.
  • افرادی که به عنوان کارکنان رسانه جمعی خارجی معتبر مشغول به کار هستند.
  • افرادی که به عنوان سخنران و مربی برای تدریس در موسسات یا سخنرانی دعوت شده اند.
  • افرادی که دارای مهارت های خاصی و توانایی های استثنایی دارند.
  • افرادی ک توانسته اند در زمینه های فناوری، علم و ورزش رتبه هایی بالایی کسب کنند.

روند دریافت مجوز کار از بلاروس

برای اخذ ویزای کار از بلاروس و اجازه کار در این کشور متقاضیان باید مدارک زیر را ارائه دهند:

  • ارائه اصل و کپی پاسپورت متقاضی؛
  • ارائه برنامه کاری توسط متقاضی؛
  • ارائه تاییدیه هزینه، برای ارزیابی مدارک.

مدارک ذکر شده اید در ظرف مدت  15 روز ادامه شوند.

اگر مدارک تایید شود اجازه کار به مدت 1 سال برای فرد صادر می شود.

اگر فردی بخواهد با چند کارفرما در بلاروس همکاری داشته باشد، باید مجوز کار از همه ی کارفرمایان دریافت کند.

کارفرمایی که بخواهد بیشتر از یک نیروی خارجی استخدام کند. باید از وزارت کار اجازه این کار را دریافت نماید.

 

روشی دیگر برای اخذ ویزا کار

متقاضیان جست و جو کار در کشور بلاروس می توانند خود را به عنوان نیروی کار داخلی معرفی نمایند.

در این صورت فرد ویزا جست و جو کار اخذ می کند و به کشور بلاروس مهاجرت می کند.

مدت اعتبار این ویزا برای 3 تا 6 ماه می باشد و فرد باید در طول این مدت مشغول به کار شود.

و بعد از یافتن کار و مشغول شدن، می توانند ویزا ک ساله دریافت کنند.

 

نکاتی کلی در مورد اخذ ویزای کار در بلاروس گفته شد. اگر بعد از مطالعه مقاله احتیاج به مشاوره های بیشتر دارید.

می توانید جهت اخذ مشاوره رایگان با مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *