مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » جمهوری چک » اخذ اقامت جمهوری چک

اخذ اقامت جمهوری چک



اخذ اقامت جمهوری چک

تحریر این مقاله، به منظور افزایش آگاهی شما عزیزان در رابطه با اخذ اقامت جمهوری چک از طرق مختلف مثل تحصیل، ازدواج، سرمایه گذاری، ثبت شرکت و کار می باشد.

گام اول در این زمینه آشنایی با این کشور میباشد در سال ۱۹۹۰ این کشور، از کشور چک اسلواکی سابق جدا شد و استقلال یافت.

موقعیت جغرافیایی آن، در اروپای مرکزی می باشد. و شهر پراگ، پایتخت این کشور است.

از کشورهای هم مرز جمهوری چک می توان لهستان، اسلواکی، آلمان و اتریش را نام برد.

از شهرهای مهم این کشور، پایتخت آن، پراگ می باشد. که هر ساله گردشگران اروپایی بسیاری را به خود جذب میکند.

تنوع آب و هوایی نیز از ویژگی های جمهوری چک می‌باشد. این کشور در فصل تابستان آب و هوایی گرم و در فصل زمستان آب و هوای سردی دارد.

حدود ۱۰ میلیون نفر، جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند. زبان رسمی تبعه این کشور، چک است.

کشور جمهوری چک، دارای ویزای شینگن می‌باشد، به دلیل عضویت در اتحادیه اروپا.

حال به شرح شرایط و روش های اخذ اقامت جمهوری چک می‌پردازیم:

 

اقامت از طریق ازدواج

از راه های اخذ اقامت جمهوری چک، ازدواج می باشد. به این صورت که فرد خواستار اخذ اقامت، از طریق ازدواج با فردی که تابعیت جمهوری چک را داشته باشد، پاسپورت این کشور را کسب می‌کند.

و بعد از آن، نایل به کسب اقامت و تابعیت کشور جمهوری چک می شود. همچنین چنانچه فرد خواستار ازدواج با فرد دارای تابعیت چک، فرزندی داشته باشد، بعد ازصدور پاسپورت والدین وی، پاسپورت فرزند نیز صادر می شود.

مدت زمان صدور پاسپورت برای فرزندان، شش ماه الی یکسان می‌باشد.

البته درخواست اخذ اقامت جمهوری چک و پاسپورت این کشور برای فرزندانی که به سن قانونی نرسیده اند و مجرد هستند، می باشد.

 

اقامت از طریق تحصیل

اخذ اقامت جمهوری چک از طریق تحصیل، از روش‌های دیگر آن می باشد.

فرد متقاضی باید فرم درخواست خود را به همراه مدارک مورد نیاز، به دانشگاه مد نظر در این کشور ارسال نماید.

چنانچه این دانشگاه درخواست شخص را پذیرفت، وی می تواند ویزای تحصیلی این کشور را اخذ کند.

بازه زمانی این ویزا ۶ ماه می باشد. همچنین قابلیت تمدید و اقامت طولانی تر را نیز دارا می باشد.

شرح دانشگاه های برتر و مطرح جمهوری چک به صورت زیر می باشد:

  • Technical University of Ostarva
  • Berno University of Technology
  • Czech Technical University
  • Charlos University
  • Masaryk University

در دانشگاه های دولتی این کشور، تحصیل کاملا رایگان می باشد. لیکن مبلغ ۱۰۰۰ الی ۴۰۰۰ یورو، هزینه تحصیل در دانشگاه غیر دولتی این کشور می باشد.

گاهاً، به جهت تحصیل در دانشگاه های با زبان چکی و انگلیسی، میزان مبلغ آن تا ۵ هزار یورو نیز افزایش می یابد.

به طور مثال مبلغ ۱۰۰۰۰ الی ۱۲ هزار یورو، هزینه تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی می باشد.

ایضا اگر می‌خواهید در این باره آگاهی بیشتری کسب کنید پیشنهاد می‌شود که به مقاله‌ی (تحصیل و اعزام دانشجو به چک) مراجعه کنید.

 سرمایه گذاری و ثبت شرکت

از روش‌های اخذ اقامت جمهوری چک می‌توان به سرمایه گذاری در این کشور و همچنین ثبت شرکت اشاره کرد.

ثبت شرکت در کشور چک، توسط فرد خواستار اقامت آن، اقامت و تبعیت این کشور را برای فرد به ارمغان می آورد.

به طور میانگین، مبلغ ۵۰ هزار یورو به جهت سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور لازم می باشد.

مدت ۵ سال زمان نیاز است، تا فرد سرمایه گذار بتواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید.

به طور کل، مبلغ ۱۰۰ هزار الی ۱۵۰ هزار یورو، به جهت سرمایه‌گذاری در اروپا و جمهوری چک لازم می باشد.

که بعد از آن، فرد موفق به کسب اقامت دائم این کشور می‌شود. از جمله شرایط مهم ثبت شرکت در این کشور، داشتن گواهی عدم سوء پیشینه می باشد.

مزایای ثبت شرکت به جهت اخذ اقامت جمهوری چک:

  • بهره مندی از مالکیت ۱۰۰% و عدم نیاز به شرکای محلی
  • به دلیل قرارگیری این کشور در اتحادیه اروپا و برخورداری از ویزای شینگن، فرد دارای ویزای این کشور می‌تواند به جهت مسافرت، تجارت و یا اقامت طولانی مدت، به همه نواحی اتحادیه اروپا عزیمت کند.
  • بعد از سپری شدن سه سال، امکان اقامت دائم وجود دارد
  • پنج سال بعد از کسب اقامت، می توانید از پاسپورت این کشور نیز برخوردار شوید همچنین دریافت سهل ویزا برای همه نقاط جهان ممکن می باشد
  • باز کردن حساب بانکی شرکتی و شخصی بهره‌مندی از مارک تجاری اروپایی
  • آزاد بودن قانون های تجاری و گمرکی برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا

 

ویزای کار

روش دیگر اخذ اقامت جمهوری چک، دریافت ویزای کاری می باشد. در ابتدا فرد خواستار کار در این کشور باید درخواستی را ارائه دهد.

سپس کارفرمای تبعه این کشور، درخواستی عرضه می دارد مبنی بر اینکه نیازمند فرد مذکور، به جهت کار و استخدام می باشد. این چنین، فرد مذکور از طریق ویزای کار این کشور، می تواند اقامت بلند مدت آن را نیز به دست آورد.

همچنین با مطالعه ی مقاله‌ی  (اخذ ویزای کار در کشور جمهوری چک) می‌توانید آگاهی بیشتری کسب کنید.

 

ویزاهای خاص

از جمله ویژه های خاص این کشور، می توان به ویزای ورزشی و نیز ویزای درمانی اشاره کرد. که این ویزاهای خاص، روش های دیگری برای دریافت اقامت این کشور می باشند.

از انواع دیگر ویزا های این کشور، می توان به ویزا های کوتاه مدت اشاره کرد. مدت زمان آنها ۹۰ روز می باشد و همچنین قابل تمدید نمی باشند.

نوع دیگر آن، ویزای بلند مدت می باشد که بیشتر از ۹۰ روز است و قابلیت تمدید را نیز دارا می باشد.

ویزای بعدی، ویزای بلند مدت است که در نهایت تبدیل به اقامت دائم میشود.

به این صورت که فرد متقاضی باید به مدت ۵ سال در این کشور مقیم باشد و سپس تابعیت و اقامت دائم این کشور را خواستار شود.

افراد متمایل به اخذ اقامت جمهوری چک، می توانند جهت آگاهی بیشتر و کسب راهنمایی از مشاوران مجرب ما، با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایند.

همچنین پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که جعت آگاهی بیشتر خود به مقاله‌ی (مهاجرت به جمهوری چک)  مراجعه فرمایید.

اخذ اقامت جمهوری چک
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *