مهاجرت به کشور مالتا

قاچاقی رفتن به مالتا

این مقاله به قاچاقی رفتن به مالتا از طریق پناهندگی اختصاص دارد که در آن با مشکلات، دشواری ها و ریسک های این روش مهاجرت آشنا می گردید. به طور کلی به دلیل غیر قانونی بودن مهاجرت به صورت قاچاقی، این روش از سوی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مردود تلقی می گردد. برای حصول اطلاعات کامل تر در این مورد به مطالعه مقاله ذیل بپردازید.

بررسی قاچاقی رفتن به مالتا

روش پناهندگی به مالتا خصوصا قاچاقی رفتن به مالتا از جمله روش هایی است که امروزه افراد زیادی به آن دست زده و وارد خاک این کشور می شوند. اما به طور کلی روش مهاجرت از طریق پناهندگی خطرات جبران ناپذیری را برای فرد پناهجو به دنبال دارد. در برخی موارد منجر به مرگ وی می شود. مهاجرت قاچاقی دارای خطرات بسیاری است و متقاضیان بایستی در این خصوص بررسی لازم را انجام دهند. برخی از خطرات مهاجرت قاچاقی عبارتند از:

خطرات مهاجرت قاچاقی مالت

دلایل قاچاقی رفتن به مالتا

افراد به دلایل مختلفی راه پناهندگی و قاچاقی رفتن به مالتا را انتخاب می نمایند. برخی از این دلایل عبارتند از:

  • بهبود زندگی و معیشت و رسیدن به پیشرفت
  • در خطر بودن جان متقاضی به علت عقاید مذهبی، قومیتی، نژادی و سایر
  • وضعیت جنگی کشور مبدا و عدم امنیت در کشور
  • سایر موارد

به طور کلی فردی که متقاضی مهاجرت و پناهندگی در این کشور است بایستی دلایل و مدارک کافی برای اثبات عدم امنیت در کشور مبدا را ارائه نماید. در غیر این صورت با درخواست وی موافقت نگردیده و مردود اعلام می شود.

آمار پناهندگان قاچاقی به مالتا

طبق آمارهای سال 2016 میلادی، مجموع تقاضاهای پناهندگی در این کشور 988 هزار تقاضا بوده است. در میان 27 کشور از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ثبت رسیده است. از این تعداد دو سوم آنها پناهندگی در کشور آلمان بوده است. به همین ترتیب کشور ایتالیا دارای 85000 درخواست و کشور فرانسه نیز با 62000 تقاضاء پناهندگی در رتبه سوم قرار گرفته است.

دشوار پناهندگی به اروپا از جمله مالتا به قدری است که دریای مدیترانه در سال 2016 میلادی لقب دریای مرگ را به خود گرفت. چراکه بالغ بر 5000 پناهجو در دریای مدیترانه به کام مرگ کشیده شدند. امار پناهنگان کشته شده در سال 2015 میلادی در این دریا تعداد 3600 پناهجو بوده است.

مراحل پناهندگی در مالتا

پناهندگی در مالتا دارای مراحل ذیل است که بایستی به ترتیب پشت سر گذاشته شود. در مرحله اول فرد متقاضی پناهندگی بایستی تقاضای خود را به کمیساریای پناهندگان تسلیم نماید. فردی که به عنوان پناهنده وارد خاک مالتا می شود،‌ بایستی سریعا و قبل از گذشت 2 ماه به اداره مهاجرت و امور پناهندگان مراجعه نموده و درخواست پناهندگی خود را اعلام نماید. کلیه مراحل به صورت سیستمی انجام می گیرد. پناهندگانی که به صورت دریایی وارد مالتا می شوند، مجاز به ارائه درخواست پناهندگی هستند تا مورد بررسی قرار گیرد. زیرا درخواست آن ها بلافاصله به ثبت می رسد.

اگرچه پناهندگان به مالتا و همچنین افراد متقاضی قاچاقی رفتن به مالتا حق تقاضای پناهندگی در این کشور را دارند. اما دلیل بر آن نیست که با همه درخواست ها موافقت گردیده و حتما همه افراد تحت حمایت این کشور قرار می گیرند.

درباره پناهندگی در مالتا

برای درخواست ویزای پناهندگی در ابتدا از کلیه افراد اثر انگشت گرفته می شود. اما این نکته را باید مد نظر قرار دهید که قاچاقی رفتن به مالتا دلیل بر پذیرفتن تقاضای پناهندگی نیست. همچنین اگر به صورت قانونی نسبت به پناهندگی اقدام نموده باشید نیز نمی تواند دال بر موافقت با پناهندگی شما باشد. چراکه در امر پناهندگی بایستی اسناد و مدارکی به اداره مهاجرت ارائه گردد. این مدارک دال بر عدم امنیت جانی شما را به اثبات برساند.

بر همین اساس، بررسی وضعیت پناهندگان و ردیابی آنها صرفا از طریق اثر انگشت انجام می گیرد. از این رو به ویزای شخص مرتبط نیست. چراکه اگر پیگیری از طریق ویزا صورت گیرد باید از هر یک از کشورهای اروپایی در مورد پناهندگی شما سوال پرسیده شود. این امری غیرممکن است. برای مثال ممکن است شما از طریق دعوتنامه که از سوی برادر شما در مالتا ارسال شده است به اروپا سفر کرده باشید. اما به جای مالتا به آلمان رفته اید. طبق پرسش هایی که از شما می شود که آیا در اروپا بستگانی دارید یا خیر، مشخص می شود که برادر شما در مالتا است. شما از طریق وی به آلمان آمده اید. در این صورت مجددا به مالتا فرستاده می‌شوید.

شرایط پناهندگی در مالتا

بسیاری از افراد متقاضی روش پناهندگی از مسائل حقوقی و قانونی این موضوع اطلاع و آگاهی ندارند. اما مساله مهم این است که در هنگام مهاجرت به روش پناهندگی بایستی ثابت نمایید که مثلا در کشور ایران ناامنی وجود دارد. جان شما در خطر مرگ است و یا این که تحت پیگرد قانونی و شکنجه قرار گرفته اید.

این موضوع بایستی با اسناد و مدارک برای کارمندان اداره مهاجرت و پناهندگی کاملا به اثبات برسد. برای مثال دلایلی از قبیل عضویت در گروه های سیاسی مخالف دولت مبدا، گرایشات جنسی، مسائل دینی و مذهبی و سایر همگی می توانند دلایل پناهندگی یا قاچاقی رفتن به مالتا باشند. پناهندگان در مالتا بایستی در جلسه مصاحبه از سوی پلیس کشور مقصد شرکت کنند. همچنین دلایل پناهندگی خود را اعلام دارند. کودکان ضرورتا باید با حضور نماینده قانونی یا قیم خود در جلسه مصاحبه حاضر شوند. ممکن است شخص پناهجو از شکنجه های جنسی در مصاحبه واهمه داشته باشد. در این صورت مجاز است درخواست نماید که مصاحبه کننده با او جنسیت مشترک داشته باشد.

دلایل رد پناهندگی در مالتا

در صورتی که پرونده فرد پناهجو در قاچاقی رفتن به مالتا دارای یکی از شرایط ذیل باشد، درخواست وی مردود اعلام می گردد:

  • در صورتی کشور ثالت مسئولیت درخواست وی را بر عهده داشته باشد. به عبارت دیگر تحت قانون دوبلین قرار گرفته باشد.
  • در صورتی که کشور مبدا امنیت داشته باشد.
  • در صورتی که قبل از مالتا، در کشور دیگری در اتحادیه اروپا یا سوئیس درخواست پناهندگی داده باشد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پیشنهاد مهاجرت های مناسب تری از جمله کار در مالتا یا تحصیل در این کشور را برای شما دارد. این روش ها کاملا قانونی و ایده آل هستند. چنانچه خواستار اطلاعات تکمیلی در خصوص مهاجرت به اروپا از جمله کشور مالتا هستید از مشاوره های تخصصی کارشناسان ما کمک بگیرید. از طریق مراجعه حضوری به دفتر موسسه یا تماس تلفنی رایگان آماده پاسخگویی و ارائه خدمات حقوقی و مهاجرتی هستیم.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *