مهاجرت به کشور سریلانکا

ازدواج در سریلانکا

ازدواج در سریلانکا

آسانترین مسیر برای اخذ اقامت و تابعیت، ازدواج در سریلانکا می باشد و متقاضیان می توانند به امتیازاتی مشابه حقوق شهروندان دست یابند. به لحاظ قانونی، ازدواج شهروندان خارجی با اتباع سریلانکایی هیچگونه منعی ندارد. اما متقاضیان بایستی بدانند که ازدواج در کشور سریلانکا تابع شرایط و مقررات خاصی همانند شرایط سنی، رضایت والدین، تهیه مدارک لازم جهت ثبت ازدواج در ادارت مربوطه می باشد.

اگر چنانچه هنوز هم به اهمیت ازدواج در سریلانکا پی نبرده اید، باید بدانید که سریلانکا از معدود کشورهای جهان می باشد که داشتن تابعیت دوگانه یا Dual Citizenship مجاز می باشد. تابعیت دوگانه در سریلانکا بر طبق مفاد قانون تابعیت شماره 18/1948 به شهروندان خارجی اعطاء می شود. بنابراین، متقاضیان ازدواج در این کشور به راحتی می توانند بدون انصراف از تابعیت قبلی خود، از حقوق و امتیازات پاسپورت دوگانه بهره مند شوند. مشاورین حرفه ای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانند در این زمینه پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.

آداب و رسوم ازدواج در سریلانکا

در همه گروه های قومی، ازدواج ها به طور سنتی توسط خانواده های زن و شوهر تنظیم می شود. ازدواج هایی که توسط خود زوجین آغاز شده است، به طور فزاینده ای معمول است. فارغ از اینکه چه کسی ازدواج را آغاز می کند، انتظار می رود که عروس و داماد از نظر اقتصادی – اجتماعی، از نژاد و از نظر بودایی ها و هندوها از یک طبقه برخوردار باشند. اگرچه انتظار می رود داماد کمی مسن تر، بلندتر و از نظر آموزشی و شغلی بالاتر از عروس باشد. بعلاوه، در بین گروههای تامیل و سینهال ازدواج بین پسر عموها، یعنی ازدواج با فرزند خواهر پدر یا برادر مادر ترجیح دارد. در میان مسلمانان، نیز ازدواج دختر عمو پسر عمو بسیار مقدس است. همچنین اگر زوجین در سنین مشابه باشند، بهترین حالت محسوب می شود. سنی که افراد ازدواج می کنند، به ویژه برای زنان در حال افزایش است.

شرایط ثبت ازدواج در سریلانکا

ازدواج در سریلانکا در روزهای دوشنبه و سه شنبه به جزء ایام تعطیلات رسمی انجام می شود. از شرایط اصلی ازدواج در کشور سریلانکا این است که زوجین اولا بالای 18 سال سن داشته باشند. در صورت داشتن سن پایین، رضایت نامه از والدین الزامی است. گواهی ازدواج یا Wedding Certificate در سریلانکا به زبان Sinhala صادر می شود و به منظور رسمیت در کشور خارجی بایستی به زبان انگلیسی ترجمه شود. متقاضیان می توانند از خدمات ازدواج مدنی با یا بدون عقاد و یا با مراسم بودایی سنتی Poruwa استفاده نمایند. متقاضیان نمی توانند از مراسم ازدواج رسمی مسیحی یا اسلامی در سریلانکا استفاده کنند. در ازدواج های سریلانکا تنها خدمات مدنی یا مراسم بودایی مجاز است.

به منظور ثبت ازدواج در کشور سریلانکا، متقاضیان بایستی مدارک زیر را از قبل تهیه و تحویل بخش کنسولی وزارت امور خارجه سریلانکا دهند:

  • گواهی تولد
  • پاسپورت معتبر 10 ساله
  • گواهی مجردی فرد متقاضی، در صورت اعلام مجردی
  • گواهی طلاق یا فوت همسر، در صورت وجود همسر قبلی
  • گواهی فرزند خواندگی، در صورت وجود فرزند خوانده
  • مدارک با نام کامل و آدرس عروس و داماد و هر 2 والدین امضاء شده توسط متقاضی
  • مدارک نشانگر جزئیات مشاغل عروس و داماد و شغل پدر

شرایط ازدواج تبعه خارجی با فرد سریلانکایی

گردشگران بسیاری این کشور را جهت گردشگری انتخاب می کنند. مردم کشور سریلانکا به زبان سینهالی صحبت می کنند. اما از آنجایی که این کشور مورد توجه بسیاری از گردشگران است. مردم این کشور به زبان انگلیسی می باشند. از این طریق مهاجرت به سریلانکا از طریق ازدواج را بگیرد باید شهروند سریلانکایی را معرفی کند. این درخواست پس از بررسی های لازم به امور مهاجرت سریلانکا فرستاده می شود. اداره امور مهاجرت این کشور اطلاعات شخص را به طور کامل می خواهد. شخص متقاضی باید به اثبات تمکن مالی بپردازد. سپس توسط شخص متقاضی و شهروند سریلانکایی به بررسی موضوع پرداخته می شود.

کشور سریلانکا دارای نژاد و اقوام گوناگونی می باشد. از جمله این نژاد ها می توان به نژاد سینهالی، تامیلی ها، برگرها، اوراسیانها، چینی ها و مالای ها اشاره کرد. مهمترین نژاد در این کشور مربوط به نژاد سینهالی می باشد. این نژاد از مردمان آریایی هستند که از قسمت شمالی هند به کشور سریلانکا مهاجرت کرده اند. از نژادهای مهم دیگر می توانیم به تامیلی ها اشاره کنیم که به 2 دسته از جمله تامیلی و سیلانی تقسیم بندی می شوند. اگر بخواهیم از زیبایی های کشور سریلانکا بگوییم می توانیم به سواحل، پارک ها و آثار باستانی اشاره کنیم. سواحل بسیار زیبا در کنار طبیعت سبز رنگش که تفریحات آبی بسیاری دارد. آثار باستانی و فستیوال هایی که برگزار می شود بهترین است.

اقامت از طریق ازدواج در سریلانکا

بر طبق قوانین مهاجرتی سریلانکا، اقامت سریلانکا از طریق ازدواج با شهروندان سریلانکایی صرفا از طریق ویزای همسر یا Spouse Visa امکانپذیر می باشد. همسران خارجی اتباع سریلانکایی و وابستگان صلاحیت درخواست این نوع ویزا را دارند. متولی ارزیابی شرایط متقاضیان و صدور ویزای همسر سریلانکا، اداره مهاجرت سریلانکا در شهر Colombo می باشد. متقاضیان می توانند با تهیه مدارک زیر درخواست خود را در اداره مذکور ثبت نمایند:

  • گواهی ازدواج به تایید رسیده توسط اداره ثبت سریلانکا
  • فرم درخواست تکمیل شده
  • شناسنامه یا گواهی تولد متقاضی
  • پاسپورت یا کارت شناسایی ملی همسر سریلانکایی
  • طلاق نامه در صورت متارکه با همسر قبلی
  • رضایت نامه همسر سریلانکایی
  • رسید هزینه دولتی جهت رسیدگی به درخواست

مدت اقامت از طریق ازدواج در سریلانکا 2 سال می باشد. امکان تمدید این نوع ویزا از طریق احراز شرایط اولیه برای متقاضیان امکانپذیر می باشد. از شرایط اصلی اعطاء این نوع ویزای اقامت سریلانکا، اقامت پیوسته و زندگی مشترک به مدت 3 ماه پس از ورود به کشور سریلانکا می باشد. از امتیازات اصلی ویزای اقامت سریلانکا امکان کار و زندگی در هر نقطه از کشور سریلانکا و بهره مندی از خدمات آموزشی و بهداشتی دولتی می باشد.

اقامت از طریق ازدواج در سریلانکا

تابعیت از طریق ازدواج در سریلانکا

با توجه به اصل قانونی تابعیت دوگانه در کشور سریلانکا، شهروندان خارجی می توانند به تمسک از بخش های 19، 20 یا 21 قانون تابعیت یه شماره 18/1948 متقاضی تابعیت دوگانه سریلانکا باشند. اما معیار صلاحیت جهت درخواست تابعیت دوگانه چیست؟ متقاضیان با توجه به معیارهای زیر می توانند متقاضی تابعیت دوگانه سریلانکا باشند:

  • متقاضی بالای 55 سال
  • متقاضی دارای مدرک دانشگاهی یا فنی لازم
  • متقاضی دارای املاک و مستغلات در سریلانکا با ارزش 2.5 میلیون یا بالاتر
  • متقاضی دارای پس انداز بانکی 3 ساله بالغ بر 2.5 میلیون یا بالاتر با تایید بانک مرکزی سریلانکا (CBSL)
  • همسر متقاضی که بایستی تبعه سریلانکا تحت بخش های 19، 20 یا 21 قانون تابعیت یه شماره 18/1948 باشد.

بنابراین، متقاضیان پاسپورت سریلانکا با امتیاز تابعیت دوگانه می توانند با تحویل مدارک زیر به اداره مهاجرت سریلانکا تابعیت سریلانکایی خود را دریافت نمایند.در ضمن، هزینه رسیدگی به درخواست همسر متقاضی معادل Rs.50.000.00 (روپیه سریلانکا) می باشد و مدت زمان رسیدگی به درخواست نیز با توجه به صف متقاضیان متغییر می باشد:

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • 3 قطعه عکس پاسپورتی 3.5×4.5 سانتی
  • اصل و کپی شناسنامه متقاضی
  • اصل و کپی سند ازدواج
  • اصل پاسپورت خارجی
  • گواهی عدم سوء سابقه کیفری

مزایا و امتیازات ویزای همسر سریلانکا

همانطوری که در مطالب فوق نیز بیان گردید، اخذ ویزای همسر سریلانکا یا Spouse Visa منوط به ثبت ازدواج و دریافت گواهی ازدواج از این کشور می باشد. انجام تشریفات اداری برای ثبت و صدور گواهی ازدواج نیز بر اساس قوانین کشور سریلانکا بر عهده دفاتر ثبت ازدواج و طلاق محلی می باشد. متقاضیان با تهیه مدارک و فرم های لازم و نیز با ارائه گواهی ازدواج معتبر می توانند ویزای همسر سریلانکا را با اعتبار 2 ساله اخذ نمایند.

از مزایای اخذ ویزای همسر سریلانکا می توان به امکان کار و زندگی در این کشور، بهره مندی از خدمات آموزشی و بهداشتی دولتی، امکان اخذ اقامت دائمی و تابعیت سریلانکا در آینده و غیره اشاره نمود. اگر شما نیز علاقه مند اخذ ویزای اقامت کشور خاصی همانند اقامت روسیه از طریق ازدواج را در سر دارید، مشاورین و وکلاء کارآزموده ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده ارائه خدمات مشاوره به شما عزیزان می باشند.

4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *