مهاجرت به کشور امارات

پناهندگی در امارات

پناهندگی در امارات

بسیاری از متقاضیان بین المللی در کشورهای دنیا وجود دارند که نمی توانند به زندگی در کشور خود ادامه دهند و به دنبال کشوری برای پناهندگی هستند. پناهندگی در امارات یکی از راه هایی است که به کمک آن، می توانید پس از طی مراحل قانونی به شهروند کشور امارات تبدیل شوید.  زمانی که شما از طریق پناهندگی وارد خاک یک کشور می شوید. در حقیقت چنان است که شما شهروند دائمی این کشور هستید. ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تحت هیچ شرایطی پناهندگی در امارات را به شما توصیه نمی کنیم با این وجود وظیفه خود می دانیم تا اطلاعاتی در این رابطه ارائه دهیم.

درباره امارات

کشور امارات یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس است. از نظر وسعت در رده 115 قرار دارد. در حدود 8.5 میلیون نفر در این کشور سکونت دارند، اما تنها 20% از جمعیت این کشور را مردمان اماراتی الاصل تشکیل می دهند. در حدود 4.2 میلیون نفر از جمعیت این کشور را مردمان آسیای شرقی شکل می دهند. کشور امارات از 7 ایالت امیر نشین تشکیل شده است که هر یک از آن ها دارای شرایط ویژه ای هستند. به صورت جداگانه اداره می شوند. اما همه آن ها تحت نظر یک خلافت کلی که به صورت موروثی است، اداره می شوند.

گزارش آژانس بین المللی برای پناهندگی به امارات

آژانس پناهندگان سازمان ملل گزارش داد که بیش از 600 نفر در امارات از سازمان ملل متحد درخواست پناهندگی می کنند. ارقام موجود در آخرین گزارش روندهای جهانی آژانس، بررسی جهانی آوارگی، نشان می دهد که 612 نفر در کشور درخواست می کنند تا از سوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل به عنوان پناهنده معرفی شوند، به امید اسکان مجدد. توبی هاروارد، رئیس کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در ابوظبی گفت: «اینها افرادی هستند که ترس از بازگشت به خانه دارند و می گویند پس از بازگشت مورد آزار و اذیت قرار خواهند گرفت. اکثریت متقاضیان پناهندگی سازمان ملل از سوریه یا عراق هستند که نزدیک به %90 از پناهجویان را تشکیل می دهند، در حالی که شهروندان افغانستان، فلسطین و سودان بقیه فهرست را تشکیل می دهند.

اگر وضعیت پناهندگی را اعطا کند، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل به دنبال یکی از سه راه حل دائمی برای پناهندگان است. اینکه آنها داوطلبانه به کشورشان بازگردند، آنها را در کشوری که در آن درخواست پناهندگی می کنند ادغام کنند یا آنها را در کشور ثالث اسکان دهند. آقای هاروارد گفت که در اکثر موارد در امارات که عمدتاً سوری ها و عراقی ها را شامل می شود، پناهندگان در حدود 30 کشور پذیرنده پناهندگان اسکان داده می شوند، زیرا آژانس قادر به بازگرداندن ایمن آنها یا ادغام آنها به دلیل قوانین فعلی امارات در مورد پناهندگی نیست.

قوانین مهاجرت و پناهندگی به امارات

دومین کشور مقصد مهاجرپذیر در خاورمیانه و خلیج فارس، امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) فدراسیونی متشکل از 7 امارات است و یکی از یکپارچه ترین کشورهای جهان در شبه جزیره عربی است. پاپ فرانسیس در سال 2019 از این کشور دیدن کرد، مراسم عشای ربانی را در آنجا برگزار کرد و سند برادری انسانی برای صلح جهانی و زندگی مشترک را به همراه امام اعظم الازهر، شیخ احمد آل طیب امضا کرد. این اولین سفر یک پاپ به شبه جزیره عربستان بود. علی ‌رغم سیاست‌ های فعال «امارت ‌سازی» با هدف جایگزینی کارگران مهاجر با بومیان، به‌ویژه در بخش‌ هایی مانند بانک ‌داری و دولتی، جمعیت اتباع خارجی به طور مداوم سریع ‌تر از اتباع بومی در نیم قرن گذشته رشد کرده است.

مهاجران بین ‌المللی اکنون %87 را تشکیل می ‌دهند. از کل جمعیت امارات عمدتاً با تکیه بر کفالهسیستم (حمایت مالی) برای استخدام کارگران مهاجر، این کشور تلاش های مهمی را برای اصلاح آن در سال های اخیر انجام داده است. برخی از این اصلاحات کار پیشرفت بزرگی را برای دفاع از حقوق مهاجران ایجاد کرد. با این حال، مکانیسم های اجرای قانون و اجرای سیاست کند باقی مانده اند و بنابراین تأثیر اصلاحات هنوز محدود است. کارگران مهاجر، به ویژه کارگران کم درآمد، به شدت در برابر کار اجباری آسیب پذیر باقی مانده اند و هنوز هم می توانند در معرض شرایط بد زندگی و کار و بسیاری از اشکال نقض حقوق خود باشند. حتی اگر برخی اصلاحات چارچوب های قانونی را برای کارگران خانگی بهبود بخشیده باشد، بسیاری از حمایت های کارگری هنوز در مورد آنها اعمال نمی شود و حمایت های موجود ضعیف اجرا می شوند.

درخواست مهاجرت پناهندگی در کشور امارات

به طور کلی زمانی که قصد دارید در یک کشور دیگر اعلام پناهندگی کنید، باید به نحوی وارد این کشور شوید. در این زمان بهتر است که شما به صورت قانونی وارد این کشور شوید چراکه وقتی که به صورت غیرقانونی وارد این کشور می شوید. به احتمال فراوان، فرصت شما برای دریافت پناهندگی از بین می رود. همچنین، مسیر شما برای رسیدن به مقصد بسیار دشوار خواهد بود. خاطرات فراوانی در مسیر شما قرار خواهد گرفت.

پس از رسیدن به کشور مقصد شما باید درخواست رسمی خود را به مقامات رسمی این کشور از جمله پلیس ارائه دهید. سپس به درخواست شما، رسیدگی خواهد شد. در صورتی که مدارک شما قانع کننده باشد، دریافت پناهندگی شما ممکن می شود. شرایط پناهندگی در امارات نیز دقیقا به همین صورت طی خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در باب شرایط قانونی اقامت در این کشور مقاله اقامت امارات را بررسی بفرمائید.

علل درخواست پناهندگی در امارات

شما برای پناهندگی در امارات باید یک دلیل منطقی داشته باشید. از این رو ثابت کنید که در صورت ماندن در کشور خود، جان یا سلامت شما در خطر خواهد بود. مهم ترین دلایلی که به کمک آن امکان پناهندگی در امارات ایجاد می شود عبارتند از؛

  • مشکلات مذهبی
  • مشکلات سیاسی
  • مشکلات اجتماعی
  • مشکلات قضائی

توجه داشته باشید که با توجه به شرایط کشور امارات و اسلامی بودن این کشور، شرایط پناهندگی مذهبی در این کشور با بسیاری از کشورهای جهان متفاوت است. در صورتی که این کشور را برای تحصیل انتخاب نموده اید، می توانید مقاله تحصیل در امارات را بررسی بفرمائید.

امکان پذیری پناهندگی در امارات

در صورتی که به تاریخچه پناهندگی در امارات توجه داشته باشیم، خواهیم فهمید که تا چه میزان امکان موفقیت در پناهندگی در امارات برای شما وجود خواهد داشت. ما در جدول زیر اشاره می کنیم که در سال گذشته چه میزان درخواست برای ثبت پناهندگی در کشور امارات ارائه شده است. چه میزان از آن ها به نتیجه رسیده است.

جدول زیر نتیجه پژوهش های مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت است:

ملیت درخواست دهندگاندرخواست ثبت شدهپذیرفته شدهرد شده
سوریه131244ناموجود
عراق18349ناموجود
ناشناس1206ناموجود
یمن25016
ایران10010
لبنان862
لیبی505
پاکستان505
افغانستان550

چنانچه مشاهده می کنید، 1668 درخواست برای دریافت پناهندگی در کشور امارات ثبت شده است. اما تنها 110 نفر موفق به دیافت پناهندگی شده اند. پرونده 38 نفر رد شده است اگر چه اطلاعی در رابطه با پرونده های رد شده شهروندان کشور سوریه و عراق وجود ندارد. بسیاری از پرونده های پناه جویان همچنان در دست بررسی است. نتایج فوق نشان می دهد که در صورتی که برای پناهندگی در امارات اقدام می کنید، باید در نظر داشته باشید که ممکن است بیش از یک سال زمان برای پذیرش درخواست شما نیاز خواهد بود.

امکان پذیری پناهندگی در امارات

شرایط زندگی در کشور امارات

در صورتی که موفق شوید اقامت امارات را از طریق پناهندگی بدست آورید. شما به یکی از شهروندان کشور امارات تبدیل شده اید و می توانید از امکانات آن ها نیز بهره ببرید. در حقیقت شما از یک حق کار، تحصیل و بیمه برخوردار خواهید بود. ما در مقاله شرایط اقامت و زندگی در امارات توضیحات تکمیلی در رابطه با چگونگی زندگی در کشور امارات و همچنین هزینه های زندگی در این کشور را تشریح کرده ایم. با مطالعه این مقاله متوجه خواهید شد که برای زندگی در کشور امارات به چه میزان سرمایه یا درآمد ماهیانه نیاز خواهید داشت.

پناهندگی در امارات

پناهندگی در امارات تنها در صورتی ممکن می شود. شما یک دلیل قانع کننده ارائه دهید. از این رو بتوانید مسئولین دولتی این کشور را برای اعطاء شهروندی امارات به شما متقاعد کنید. در صورتی که درخواست شما مورد تایید قرار نگیرد، باید خاک کشور امارات را ترک کنید. در سال گذشته 1668 نفر به کشور امارات درخواست پناهندگی ارسال کرده اند. اما تنها 110 نفر موفق به دریافت پناهندگی شده اند. 38 نفر نیز با جواب منفی روبرو شده اند. سایر افراد نیز همچنان در انتظار دریافت پاسخ نهایی هستند. ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از همین رو به شما توصیه می کنیم که هرگز از این طریق برای مهاجرت به کشور امارات اقدام نکنید. چرا که ممکن است برای یک مدت طولانی چشم انتظار دریافت پاسخ نهایی از طرف دولت امارات بمانید.

5/5 - (5 امتیاز)

6 دیدگاه برای “پناهندگی در امارات

  1. فرهاد سماواتی گفت:

    سلام با این شرایطی که امارات داره اصلا نمیشه برای پناهندگی روش حساب کرد. منم خودم قصد پناهندگی نداشتم فقط خواستم اطلاعات بیشتری داشته باشم چون بعضیا میگن میشه راحت قاچاقی رفت ولی وقتی شما که متخصصید اینو میگید یعنی درست نیست دیگه.

  2. مانی گفت:

    سلام ممنونم ازتون که فقط در باب پناهندگی گفته بودید. من واقعا بررسی کردم راه هارو برای پناهندگی اصلا نمی ارزه و راه درستی هم نیست کلی سختی و خطر داره با یه کم صبر و تلاش و امید و کمک مشاور خوب میشه با کم ترین خرج به یه کشور خوب قانونی مهاجرت کرد.

  3. طلایی گفت:

    بخوایم درخواست مستقیم به امارات یا عربستان بدیم
    باید چیکار کنیم
    هزینه ش چقدره از ایران مستقیم
    و شخص که ما رو تا آخر همراهی میکنه

    1. صادقی گفت:

      با سلام در موسسه ما خدماتی در باب پناهندگی صورت نمی گیرد. این مقاله صرفا در باب اطلاعات نگارش شده است.

    2. جمشید فضلی گفت:

      جمشید احمد فضلی استم مدت ده سال موسسه شیخ ذاهد وهلال احمر در افغانستان عکاس وتصویر بردار شان بودم اما متاسفانه تغیرات در افغانستان رخ داد هیچ گونه کمک همکاری صورت از طرف موسسه شیخ ذاهد نگرفت ازینکه جانم در خطر بود افغانستان را ترک کردم وارد ایران شدم لطفا کمک همکاری تان را می‌خواهم همه مدرکم د دستم است ممنونم

      1. صادقی گفت:

        با سلام در موسسه سفیران خدمات مهاجرت غیر قانونی ارائه نمی شود. درخصوص مشاوره برای مهاجرت از طرق قانونی با شماره 02191003232 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *