مهاجرت سرمایه گذاری در کویت

کارآفرینی در کویت

کارآفرینی در کویت هر ساله به خصوص در 2023 موضوعی است که توجه سرمایه گذاران خارجی بسیاری را به خود جلب کرده است. از زمان شیوع بیماری همه گیر کرونا در 24 فوریه 2020، فعالیت تجاری این کشور به شدت کند شده است. دولت این کشور، اقدامات مهمی را برای مهار شیوع ویروس انجام داد و در نتیجه منجر به ترکیبی از محدودیت های سفر، تعطیلی اجباری مشاغل و اختلالات زنجیره تأمین شد. در نتیجه، SME ها در تلاش برای پرداخت حقوق و هزینه های اجاره بدون کاهش حقوق و دستمزد یا اخراج کارگران هستند. این امر، بیشتر در مورد کسانی است که در بخش های خرده فروشی، مهمان نوازی، مسافرت و حمل و نقل کار می کنند.

با این حال، در مقایسه با سایر اقتصادها، سهم این بخش ها در این کشور طبق گزارشی از بانک ملی کویت (NBK)، زیر 10% از تولید ناخالص داخلی کل، بوده که نسبتا کم است. براساس گزارش IFC، با توجه به اقدامات دقیق دولت این کشور، انتظار می رود محدودیت های عملیاتی منجر به ازدحام، تأخیر در تحویل و افزایش نرخ حمل بار شود. با این حال، همه بخش ها به طور مساوی تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت. کارآفرینانی که مشاغل خود را به صورت آنلاین جابجا کردند، توانستند فعالیت های خود را افزایش دادند. زیرا مصرف کنندگان به سمت خرید از خانه حرکت کردند. متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این مقاله به موضوع اقامت کارآفرینی در کویت پرداخته است.

بررسی کارآفرینی در کویت

به طور کی، همه گیری کرونا به طور قابل توجهی بر بسیاری از خارجیانی که در بخش خصوصی این کشور کار می کنند تأثیر گذاشته و انتظار می رود شغل خود را از دست بدهند. بنابراین، افرادی که قصد کارآفرینی در کویت دارند، ممکن است با مشکل مواجه شود. شغل های این کشور بعید است تحت تأثیر قرار بگیرند. زیرا بیشتر کارها در بخش دولتی است. به احتمال زیاد تعداد بیشتری از اتباع کویت جای خالی اتباع خارجی را پر می کنند. بانک ملی کویت (NBK) خاطرنشان کرد که بسیاری از کارگران خارجی ممکن است هنگام بهبود اقتصاد نیاز به استخدام مجدد داشته باشند. که احتمالا هزینه های تجارت را افزایش می دهد.

یکی از تأثیرات مثبت قابل توجه در همه گیر کرونا، تسریع در تحول دیجیتال شرکت ها بوده است. به عنوان مثال، برخی از مشاغل تحویل آنلاین را آغاز کردند در حالی که سیستم های آموزشی برای اولین بار آموزش آنلاین را آغاز کردند. از جمله، می توان به دانشگاه های خصوصی و دولتی اشاره کرد. همچنین خدمات آنلاین ارائه شده توسط دولت افزایش یافته است. با کاهش فعالیت غذاخوری، تقاضا برای تأمین غذای خانگی افزایش یافته و به سود SME ها در بخش تامین مواد غذایی است.

شرایط کارآفرینی در کویت

افرادی که قصد کارآفرینی در کویت دارند یکسری شرایطی باید داشته باشند که در این بخش به آن ها می پردازیم. شرایط کارآفرینی در این کشور عبارتند از:

  • متقاضی باید به طور منظم در این کشور اقامت داشته باشد.
  • فرد باید بیش از 18 سال سن داشته باشد.
  • در طول 5 سال گذشته هیچ سابقه کیفری به خصوص در این کشور نداشته باشد.
  • یک بیمه عمومی یا بیمه درمانی خصوصی در یک موسسه بیمه درمانی مجاز به فعالیت در این کشور داشته باشد.
  • در طول مدت اقامت در این کشور منابع مالی کافی برای خود و اعضای خانواده خود داشته باشد.
  • هزینه پردازش ویزا را پرداخت کرده باشد.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که مراحل ویزای اقامت به همسر و فرزندان زیر 18 سال یا اعضای مسن خانواده که به دلیل وضعیت سلامتی خود قادر به تأمین هزینه زندگی خود نیستند، در صورت اتحاد یا متقاضیان را همراهی کنید. در نتیجه آن ها می توانند با اثبات انطباق با شرایط فوق، به صورت مشترک و همزمان یا پی در پی برای ویزای اقامت خانواده اقدام کنند. ویزای اقامت ممکن است از طریق یک نماینده معتبر درخواست و اخذ شود.

ویزای اقامت جهت کارآفرینی در کویت

چنانچه متقاضی قصد کارآفرینی در کویت را دارد، باید ویزای تجاری این کشور را دریافت نماید. در زیر مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری آمده است:

مدارکتوضیحات
فرم درخواست ویزاتکمیل و امضاء شده
گذرنامهکپی از صفحه اول که شامل اطلاعات شخصی می باشد.
کپی امضاء حامی مالیثبت شده برای اهداف تجاری
یک نسخه از دعوت نامه حامی مالی به تجارتهمراه با بیان هدف

توجه داشته باشید که پروسه دریافت این ویزا یک پروسه طولانی مدت می باشد. بنابراین، باید سعی کنید که مدارک را هرچه سریع تر آماده کرده و به سفارت این کشور واقع در کشور خود ارسال نمایید. هزینه اخذ ویزای تجاری این کشور در نمودار زیر نشان داده شده است:

هزینه اخذ ویزای تجاری کویت به دلار

همان طور که در نمودار بالا مشاهده می کنید، هزینه ویزای تجاری یکبار ورود 150$ (دلار) و هزینه ویزای تجاری چندبار ورود 175$ (دلار) می باشد.

کارآفرینی در کویت

در چند دهه گذشته، کارآفرینی به عنوان ابزاری برای تقویت، مورد توجه جهانی قرار گرفته است. تحقیقات تئوری و تجربی برای ارتباط کارآفرینی با رشد اقتصادی می باشد. زمانی که، این کشور در سال 1946 صادرات نفت را آغاز کرد، ساختار اقتصاد کاملا تغییر کرده است. این کشور شاهد رشد گسترده تولید ناخالص داخلی بود و به یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان تبدیل شد. صادرات نفت 60% از تولید ناخالص داخلی و تقریبا 90% از صادرات این کشور را نشان می دهد.

بخش های دیگری که نقش در تولید ناخالص داخلی دارند که عبارتند از:

  • بخش بانکی و مالی
  • بخش سرمایه گذاری
  • بورس اوراق بهادار کویت
  • بخش صنعتی
  • بخش خدمات
  • تجارت عمده فروشی
  • خرده فروشی و املاک و مستغلات

پیشنهاد می شود که کارآفرینی یکی از منابع اصلی ایجاد فرصت های شغلی باشد. به طوری که، در چند سال آینده به خواسته های بالای اشتغال جوانان در این کشور کمک خواهد شد. مطالعات نظری نشان داده اند که کارآفرینی از طریق نوآوری و خلاقیت باعث کاهش بیکاری، افزایش ثروت و تولید رقابت در بازار می شود. چنانچه علاقه مند به منطقه خاورمیانه می باشید می توانید مقاله کارآفرینی در ترکیه را نیز مطالعه نمایید.

یکی از راه های مهاجرت به این کشور، تحصیل می باشد. تحصیل در این کشور یک فرصت عالی برای دانشجویان بین المللی را رقم می زند. رشته هنر در کویت بسیار محبوب بوده و دانشجویان بسیاری را جذب خود کرده است. چنانچه علاقه مند به کارآفرینی در کویت می باشید، پیشنهاد ما این است که با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جهت اخذ مشاوره تماس بگیرید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *